Kék hírek

2022.12.22. 14:48

Több Bács-Kiskun megyei rendőr munkáját is elismerték az ünnepi állományülésen

A csütörtöki ünnepi állománygyűlésen elismerésekkel és ajándékokkal ismerték el több Bács-Kiskun megyei rendőr munkáját.

baon.hu

Ünnepi állománygyűlésen jutalmazták a megyei legjobbjait

Fotó: police.hu

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere három főtisztnek ajándéktárgyat adományozott kerek évfordulós születésnapjuk alkalmából. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője két tiszthelyettesnek adott át elismerést, ők szintén kerek évfordulós születésnapjukat ünnepelik – írja a police.hu.

Dr. Kuczik János Zoltán, rendőr vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes a Bajai Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztályának munkatársát – a szakterületén nyújtott kiemelkedő tevékenysége elismeréséül – pénzjutalomban részesítette.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője kiemelkedő és huzamosabb időn át nyújtott szakmai teljesítménye elismeréseként további 19 hivatásos rendőrt, rendvédelmi igazgatási alkalmazottat és munkavállalót jutalmazott.  

Az elismeréseket csütörtökön dr. Gulyás Zsolt rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány ünnepi állománygyűlésen adta át a kollégáknak – derül ki a közleményből.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában