Változás

2022.12.19. 08:30

Januártól új vezetője lesz a Kiskőrösi Rendőrkapitányságnak

Nyugdíj előtti rendelkezési állományba vonul Csizovszki László rendőr alezredes, a Kiskőrösi Rendőrkapitányság vezetője. A kapitányságvezetői feladatokat 2023. január 1-jétől Herczeg Gábor rendőr alezredes látja el.

baon.hu

Csizovszki László (középen áll) rendőr alezredes nyugdíj előtti rendelkezési állományba vonul

Forrás: police.hu

A december 1-jével beiktatott Dr. Gulyás Zsolt rendőr dandártábornok, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, több évtizedes hivatásos szolgálat után kérelmére nyugdíj előtti rendelkezési állományba helyezi 2023. január 1-jei hatállyal Csizovszki László rendőr alezredest, a Kiskőrösi Rendőrkapitányság vezetőjét. Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Csizovszki László több évtizedes szolgálatát nemrégiben elismeréssel jutalmazták.

A megyei rendőrfőkapitány a Kiskőrösi Rendőrkapitányság vezetésével 2023. január 1-jei hatállyal Herczeg Gábor rendőr alezredest, a Kalocsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának vezetőjét bízza meg – közölte a rendőrség.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában