Baleset

2022.12.31. 07:24

Fának ütközött egy kenyérszállító autó Kunfehértónál, súlyosan megsérült a sofőr – galériával

Letért az útról és egy fának csapódott az egyik halasi sütőipari cég kenyérszállító autója szombatra virradó szilveszter hajnalban.

Pozsgai Ákos

Az autó sofőrjét a mentők a kiskunhalasi kórházba szállították

Fotó: Pozsgai Ákos

Információink szerint az áruszállító kisteherautó Kunfehértó felől Jánoshalma irányába tartott, amikor a sofőr eddig tisztázatlan okok miatt áttért a szemközti sávba, majd az út baloldalán egy közlekedési lámpát kidöntve árokba hajtott és egy fának ütközött.

A kisteherautót vezető férfi feltehető elaludt egy pillanatra, a tűzoltóknak azt mondta, hogy nem emlékszik arra, hogy ütközött a fának. Az elsődleges helyszíni megállapítás szerint nem használta a biztonsági övet.

Úgy tudjuk, hogy a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók és a halasi mentők emelték ki a súlyosan sérült sofőrt az összetört vezetőfülkéből és fektették hordágyra. A helyszíni ellátást követően a mentők a kiskunhalasi kórházba szállították.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére félpályás útzár volt érvényben. A baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják. Az összetört kisteherautón lévő pékárúért a sütőipari cég másik teherautót küldött.

Pénteken és szombaton még két súlyos baleset történt Bács-Kiskunban:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában