Frissítve

2022.12.01. 20:04

Egy ember meghalt, amikor három jármű karambolozott Kiskőrös és Soltvadkert között ​– galériával

Az 53-as főút Kiskőrös és Soltvadkert közötti szakaszán történt a halálos baleset csütörtök este.

Pozsgai Ákos

Az ütközés következtében a kamion is árokba borult

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítés (20:35):

A rendőrség közlése szerint csütörtökön 19 óra 5 perc körül Kiskőrös közelében, az 53-as számú főút 31-es kilométerénél egy autó az előtte haladó traktor előzésébe kezdett, mely során frontálisan összeütközött egy szemből érkező tehergépjárműnek. A személyautó az árokba borult, a sofőr a helyszínen életét vesztette.

Korábban írtuk:

Helyszíni információnk szerint három gépjármű érintett a balesetben, egy kamion, egy személyautó és egy mezőgazdasági vontató ütközött össze. A kamion és a személygépkocsi is az árokba sodródott. Egy ember meghalt a balesetben. Az érintett útszakaszon teljes útzár van érvényben.

A katasztrófavédelem közleménye szerint egy ember feszítővágóval szabadítottak ki az egyik járműből, majd kiemelték a műszaki mentést végző kiskunhalasi hivatásos és kiskőrösi önkéntes tűzoltók. Az egységek áramtalanítják a járműveket. A helyszínre riasztották a mentőket is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában