Lezárt akta

2022.11.05. 11:16

Százezer forint készpénzt lopott a tiszaugi dohányboltból a csépai férfi

Ellopott százezer forint készpénzt egy tiszaugi dohánybolt szekrényéből egy csépai férfi, azonban a rendőrök hamar elfogták és kihallgatták.

Baon.hu

Illusztráció

Fotó: shutterstock.com

A Tiszakécskei Rendőrőrs nyomozói egy 30 éves csépai férfivel szemben folytattak eljárást lopás miatt. A rendőrök úgy sejtik, hogy 2022. október 10-én bement a férfi egy tiszaugi dohányboltba, ahol épp nem tartózkodott senki, mivel az alkalmazott egy másik üzletrészben szolgált ki. A vásárló kihasználta az alkalmat és kivett a szekrényből 100 000 forintot. Mikor visszaért a dolgozó, vásárolt a férfi egy doboz cigarettát, majd távozott. A hiány csak másfél órával később tűnt fel az alkalmazottnak. Ekkor értesítette a főnökét, aki bejelentette a bűncselekményt a hatóságnál – írja a police.hu.

A bolt biztonsági kamerája rögzítette a történteket. A félvételen jól látszódott az elkövető, ezért rövid idő alatt elfoglalták a rendőrök. A csépai férfit kihallgatták a lopás miatt. Az ügy vizsgálatát befejezték a nyomozók és az iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek vádemelési javaslattal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában