Frissítve

2022.11.21. 10:09

Kamion és személyautó ütközött Baján, egy ember súlyosan megsérült – galériával

Baleset történt Baján hétfő délelőtt, ahol a tűzoltók egy embert kiemeltek a személyautóból, aki súlyosan megsérült.

baon.hu / Pozsgai Ákos

Az autót vezető férfi súlyosan megsérült.

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítve (12.38):

A személyautót vezető idős bajai férfi információink szerint feltehetően epilepsziás rohamot kapott és ezért hajtott a kamion elé. A férfi súlyosan megsérült, őt a bajai hivatásos tűzoltók vágták ki a roncsból és adták át a kiérkező mentőknek, akik a helyszíni ellátást követően a bajai kórházba szállították. 

A kamion félig az árokba rohant és a tűzoltók kitámosztták, hogy ne boruljon fel. Úgy tudjuk, hogy műtrágyát szállított és hamarosan megkezdik az átpakolását egy másik kamionra.

Félpályás útlezárás van továbbra is. A rendőrök és a közút munkatársai biztosítják a helyszínt. Rendőri irányítás mellett váltakozó irányba halad a forgalom. 

A baleset pontos körülményeit a Bajai Rendőkapitányság vizsgálja. 

Korábban írtuk:

Kamion és személyautó ütközött az 511-es főút 1-es kilométerénél, Baja térségében. A baleset következtében a kamion árokba borult. A bajai hivatásos tűzoltók egy embert kiemeltek a személyautóból. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani. A mentők is a helyszínen vannak – közölte a katasztrófavédelem.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában