Képzés

2022.11.30. 10:17

Homokmégyen toborozták a határvadászokat a rendőrök

A csoport tagjai részletes tájékoztatást adtak a hivatás iránt érdeklődők részére.

baon.hu

Az érdeklődők a tájékoztatás mellett szórólapokat is kaptak

Forrás: police.hu

Folyamatos a szerződéses határvadászok toborzása Bács-Kiskun megyében. A toborzók kedden Homokmégyen fogadták az érdeklődőket. A rendőrök a látogatóknak tartottak tájékoztatót a felvételi eljárásról és a várható szolgálati feladatokról. Az érdeklődők a tájékoztatás mellett szórólapokat is kaptak, amelyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról – közölte a rendőrség.

A képzéssel kapcsolatban online IDE kattintva informálódhatnak.

A Legyél Te is Rendőr Facebook-oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Legyél Te is szerződéses határvadász, vegyél részt államhatárunk védelmében!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában