Bács-Kiskun

2022.10.11. 10:26

Önkezével vetett véget életének egy határvadász

Öngyilkos lett hétfő reggel egy határvadász. Általános közigazgatási rendtartás részeként vizsgálja a rendőrség a tragikus eset körülményeit. Bűncselekmény gyanúja nem merült fel – adta hírül a Magyar Nemzet.

Pozsgai Ákos

Illusztráció

Fotó: Pozsgai Ákos

A Magyar Nemzet értesülése szerint saját kezével vetett véget az életének egy határvadász. A lap kérdéseikkel megkereste az ORFK Kommunikációs Szolgálatát, ahonnan azt a választ kapták, hogy „2022. október 10-én a reggeli órákban egy szerződéses határvadász szolgálati idejében öngyilkosságot követett el. A rendőrség általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja az eset körülményeit. Bűncselekmény gyanúja nem merült fel.” Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mi vezette a határvadászt a végzetes lépés megtételére.

Ha úgy érzi, Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, segítségre szorul, hívja az ingyenes 116-123 felnőtt lelkisegély számot! A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány gyerek és ifjúsági lelkisegély száma: 116-111.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában