Staféta

2022.10.03. 14:57

Környezetvédelmi prevenciós programsorozatot indított a rendőrség Bács-Kiskunban

A „Tiszától a Balatonig – add át a biztonság stafétáját!” öt megye bűnmegelőzési projektje Csongrád-Csanád megyei zárórendezvényére – komplex prevenciós programnapon – 2022. szeptember 30-án Öttömösön került sor.

baon.hu

Forrás: police.hu

Az eseményen a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály vezetője, Dr. Argalás Csilla rendőr alezredes vette át a program stafétáját, egyben átnyújtotta a főkapitányság környezetvédelmi prevenciós üzenetét M. Toronykőy Márta rendőr alezredesnek – számolt be róla a rendőrség.

A projektben – a megyék sajátosságait figyelembe véve – a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a környezet- és természetvédelem mellett az állatvédelem területeire kiterjedő prevenciós programsorozatot valósít meg.

A staféta átvétele napján Öttömösből indulva, Bács-Kiskun megye területén, Kiskunmajsa – Kiskunfélegyháza – Kecskemét útvonalon haladva, a rendőrségi objektumok előtt környezetvédelmi üzenet ünnepélyes átadásával kezdődött a települések környezetvédelmi programja.

Az érintett rendőrkapitányság részéről Kiskunhalason a Kiskunmajsai Rendőrőrs képviselője, Birtalan József Róbert rendőr alezredes, majd Kiskunfélegyházán Dr. Patak Sándor rendőr alezredes vette át a David Attenborough-tól származó környezetvédelmi üzenetet: „A mi felelősségünk minden tőlünk telhetőt megtenni azért, hogy egy olyan bolygón éljünk, amely nemcsak nekünk, hanem minden földi életnek otthont ad.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában