Mobil stand

2022.10.01. 15:08

Két kecskeméti rendezvényen is toborozták a határvadászokat

A Bács-Kiskun megyei toborzócsoport tagjai a kiskunhalasi irodában várják az érdeklődőket. Mobil standjukkal pedig megyeszerte találkozhatnak azok, akik érdeklődnek a határvadász szakma iránt.

baon.hu

Forrás: police.hu

A Készenléti Rendőrség munkatársai pénteken Kecskeméten, az állásbörzén jártak. Október 1-én ismét a megyeszékhelyen találkozhattak az érdeklődők a toborzócsoport tagjaival – írja a police.hu. A rendőrök a XVI. Helyi Termék Ünnepre érkeztek, és a városközpontban állították fel standjukat. Az egyenruhások készségesen válaszolnak minden, a szolgálati feladatokkal, felvételi eljárással, kiképzéssel kapcsolatos kérdésekre.

A képzéssel kapcsolatban online ITT informálódhatnak. A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában