Kegyetlenség

2022.10.03. 16:25

Friss hírek érkeztek az anyja által brutálisan megkéselt apostagi kislányról

Kis híján halálra késelte hatéves kislányát az apostagi nő. A gyereket most levették a lélegeztetőgépről, de válságos az állapota – írja a tenyek.hu.

baon.hu

Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a nő szeptember 13-án hajnalban kezdett ámokfutásba és majdnem halálra késelte hatéves kislányát apostagi otthonukban.

Kiderült, hogy a vele alvó gyermekét előbb megszurkálta, majd betörte a koponyáját. Erre kelt fel a nő barátja, valamint a nagypapa, aki lefogta őrjöngő lányát, míg a férfi hívta a mentőket.

A rendőrök a nőt elfogták, emberölés bűntett kísérlet miatt nyomozást rendeltek el ellene. Az asszony évek óta küzdött mentális betegséggel, havonta járt pszichiátriai kezelésre. Emellett ivott is, a legtöbbször gyógyszerre, de korábban állítólag soha nem volt agresszív.

A kislány nagyapja most exkluzív interjút adott a Tényeknek.

Már kinyitotta a szemét Fanni, amikor nagyapja beszélt hozzá, de még válságos az állapota. A gyereknek agysérülése lett, egy-két napja vették le a lélegeztető gépről.

A nagypapa azt is mondta, hogy a gyerek apja szívesen magához venné a kislányt, de most még a kórházba sem mehet be hozzá, mert az anya eltiltotta a gyerekétől.

A Ténykeg riportja ITT érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában