Frissítve / Galériával

2022.09.18. 21:31

Tizenhét migráns szenvedett balesetet az M5-ösön, Kecskemétnél

17 migráns szenvedett balesetet az M5-ös autópályán Kecskemét határában vasárnap éjszaka. A mentőket is riasztották a baleset helyszínére.

baon.hu / Donka Ferenc

A sérültek között egy életveszélyes, és négy súlyos van, míg a többiek csak könnyebb sérülést szenvedtek.

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (09.19. 07.06):

Információink szerint Budapest felé haladt a román személyautó, amikor vezetője valószínű elaludt. Letért a sztrádáról, árokba hajtott, többször átpördült, majd egy zajvédő falat is átszakított. Úgy tudjuk, a balesetben 16 személy sérült meg, 1 ember elhagyta a helyszínt. A sérültek között egy életveszélyes, és négy súlyos van, míg a többiek csak könnyebb sérülést szenvedtek, mindannyian 20-30 év közötti férfiak. A sérülteket több város kórházába szállították a mentők. Úgy tudjuk, hogy a baleseti helyszíneléssel párhuzamosan, a bűnügyi helyszínelők is megkezdték a munkát. A kiérkező tűzoltók a jármű áramtalanítását végezték.

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Korábban írtuk:

Árokba hajtott egy személyautó az M5-ös autópálya 84-es kilométerénél, Kecskemét közelében, a főváros felé vezető oldalon vasárnap este – közölte a katasztrófavédelem. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A mentők is a helyszínre érkeztek. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában