Kék hírek

2022.09.27. 13:17

Nem csak barátkozni ült le a sértetthez a kecskeméti férfi

Pár óra alatt beazonosították a 36 éves rablót, majd elfogatóparancs alapján hétfőn a nyomára bukkantak és őrizetbe vettek a kecskeméti rendőrök. A nyomozók kezdeményezik a férfi letartóztatását.

Baon.hu

Fotó: police.hu

Egymagában italozott egy román állampolgárságú férfi az egyik kecskeméti fesztiválon idén augusztus 21-én este, amikor mellé szegődött egy számára ismeretlen helybéli. Az újonnan érkező cigarettát kért a külfölditől, amit az készségesen adott neki, és még egy sörre is meghívta. A két férfi beszélgetett és italozott egészen addig, amig az újdonsült ivócimbora el nem csalta a férfit a fesztivál egy kevésbé forgalmas, bokros részére. Ekkor a helybéli megvárta, hogy beszélgetőpartnere hátat fordítson neki, majd megütötte a fejénél. Az áldozat összeesett és egy pillanatra eszméletét vesztette, amit támadója kihasznált és kirámolta a zsebeit. A bántalmazott azzal szembesült, amint magához tért, hogy eltűnt pénztárcája, benne 115.000 forinttal, valamint a telefonja. A rendőrséget egy állampolgár értesítette az esetről – írja a police.hu.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai adatgyűjtésbe kezdtek, és beszerezték a környék térfigyelő kameráinak felvételeit. A nyomozás eredményeként a gyanúsítottat, egy 36 éves férfit még aznap beazonosították és elfogatóparancsot bocsátottak ki ellene. A helybélit hétfőn elfogták és őrizetbe vették a rendőrök. A nyomozók úgy sejtik, hogy korábban az egyik hotelbe is betört a férfi. A gyanú szerint a szállodába az egyik ablakon keresztül jutott be, majd a recepcióban talált pénztárcával és az abban lévő 100.000 forinttal távozott. A kecskeméti férfit gyanúsítottként hallgatták ki a rablás és lopás miatt, valamint kezdeményezik a letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában