Galériával

2022.09.29. 12:54

Az út közepén hagyta a migránsokkal teli furgont a menekülő embercsempész Kiskunmajsán

Újabb rendőrségi akció zajlott csütörtök délelőtt Kiskunmajsán a helyi fürdő közelében, ahol a Félegyházi úton kapcsoltak le egy svéd rendszámú furgont tele migránsokkal. Az embercsempész elmenekült a helyszínről.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

Helyi információk szerint az embercsempész a rendőrök elől menekült, amikor nagy sebességgel száguldott át a városon, a településről kivezető úton a fürdő előtt egy járdaszigetre sodródott, ahol defektet kapott a kereke, így néhány száz méterrel arrébb megállásra kényszerült.

Az embercsempész a járművet az út közepén, benne a migránsokkal hátra hagyta és elmenekült a helyszínről. Információink szerint a rendőrök 21 külföldit találtak a furgonban, valamennyien szír állampolgárnak vallották magukat, jogszerű magyarországi tartózkodásukat azonban nem tudták igazolni. Az embercsempészt keresik a rendőrök, a migránsokat pedig visszaszállították az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában