Kék hírek

2022.08.17. 15:03

Szétverte a hivatalt, majd rendőrt hívott a lakiteleki férfi

A Tiszakécskei Rendőrőrs nyomozói egy 45 éves lakiteleki lakost vettek őrizetbe, aki miután elkövette a bűncselekményt értesítette a rendőröket. A férfinek rongálásért, garázdaságért és zaklatásért is felelnie kell.

Baon.hu

Fotó: police.hu

Nem mindennapi bejelentés érkezett a Tiszakécskei Rendőrőrs egyik körzeti megbízottjának telefonjára idén július 16-án hajnalban. Ugyanis egy lakiteleki férfi arról tájékoztatta a rendőrt, hogy megrongálta a település egyik hivatalát. A férfi arról is beszámolt, hogy betörte a bejárati ajtó üvegét és az épületben több berendezési tárgyat összetört. Tettét azzal indokolta, hogy elege van a társadalmi rendszerből és az életből – írja a police.hu.

Amikor az egyenruhások a helyszínre értek látták, hogy valóban megrongálta valaki az épületet és a kár több mint fél millió forintra rúg. Habár a bejelentő elfelejtett bemutatkozni, a rendőrök – korábbi intézkedésekből kifolyólag – mégis sejtették a férfi személyazonosságát és a lakására vonultak. Ezután előállították a 45 éves lakitelekit, aki nem tagadta a bűncselekmény elkövetését. A gyanúsított zavartan viselkedett, ezért kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai további vizsgálatokra. A lakásán végzett kutatás alkalmával gumilövedékes fegyvert, gumilövedéket és riasztótöltényt foglaltak le a rendőrök.

A nyomozás során kiderült, hogy egy másik rongálás, garázdaság és többrendbeli zaklatás is a számlájára írható. A gyanúsítottat a rendőrök kedden őrizetbe vették és előterjesztést tettek a letartóztatásának indítványozására.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!