Frissítve

2022.08.19. 18:01

Nagy területen gyulladt ki a tarló Szalkszentmárton külterületén

Több település tűzoltóit is riasztották Szalkszentmárton külterületére pénteken délután.

baon.hu

Illusztráció: shutterstock.com

Frissítve (20.35):

A tűzoltók megszüntették a lánggal égést Szalkszentmárton külterületén, ahol nagy területen kapott lángra a tarló, az avar az 5213-as út mellett. A solti, a paksi, a szigetszentmiklósi, a kiskőrösi, a pusztaszabolcsi hivatásos, a kunszentmiklósi önkormányzati és önkéntes, a szalkszentmártoni önkéntes tűzoltók dolgoztak a helyszínen, a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett. Az egységek munkáját erőgépek is segítették, amelyekkel körbetárcsázták a területet. A tűz az 5213-as út két oldalán égett, az egyik oldalon tizenöt, a másikon három hektáron lángolt a learatott gabona. A munkálatok idejére lezárták az érintett útszakaszt, jelenleg félpályán haladhat a forgalom – közölte a katasztrófavédelem.

Korábban írtuk:

Nagy területen, becslések szerint tíz hektáron kapott lángra a tarló, az avar Szalkszentmárton külterületén, az 5213-as út mellett. A solti hivatásos, a kunszentmiklósi önkormányzati és önkéntes, valamint a szalkszentmártoni önkéntes tűzoltók dolgoznak a helyszínen. Munkájukat erőgépek is segítik, amelyekkel körbetárcsázták a területet. A helyszínre érkeztek a paksi és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók is – közölte a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában