Kék hírek

2022.08.15. 10:52

Kiskőrösön és Nagybaracskán is toboroztak határvadászokat

Pénteken Kiskőrösön, vasárnap Nagybaracskán jártak a toborzó csoport tagjai.

baon.hu

Forrás: police.hu

Bács-Kiskun megyében az elmúlt napokban sem tétlenkedtek a toborzó csoport tagjai. A Készenléti Rendőrség és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közös toborzó csoportja pénteken Kiskőrösön járt. A rendőrök a Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán tartottak tájékoztató előadást a környékbeli álláskeresőknek. Az egyenruhások a felvételi eljárásról, a várható szolgálati feladatokról valamint a javadalmazásról beszélgettek az érdeklődőkkel – írja a police.hu.

Másnap Nagybaracskán, a „Sobri Kupa” elnevezésű programsorozaton vettek részt a toborzók. Az eseményen résztvevők közül többen érdeklődtek a határvadász hivatásról és sokan távoztak felvételi egységcsomaggal.

A képzéssel kapcsolatban online IDE kattintva informálódhatnak!

A Legyél Te is Rendőr Facebook-oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában