Frissítve/Galériával

2022.08.06. 06:50

Egy ember megsérült, amikor két autó összeütközött az M5-ösön Kiskunfélegyházánál

Vendégmunkásokat szállító autók ütközött össze az M5-ös autópályán, Kiskunfélegyházánál szombat kora reggel.

baon.hu/Donka Ferenc

A vétkes jármű a szalagkorlátnak ütközött

Fotó: Donka Ferenc

Frissítés (09:16):

Helyszíni információink szerint Romániába tartott a szürke román autó, amikor hátulról nagy sebességgel belehajtott egy sötét színű másik román autó. A nagy erejű ütközéstől a vétlen kocsi lesodródott a sztrádáról és egy helységjelző táblának csapódott. Benne egy férfi, egy nő és egy kutya utazott, a kiérkező mentők a nőt kórházba szállították.  A vétkes jármű a szalagkorlátnak ütközött, a benne ülő férfi és nő nem sérült meg. A baleset miatt több kilométeres kocsisor torlódott fel. Az ütközés pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Korábban írtuk:

Összeütközött két gépkocsi az M5-ös autópálya 113-as kilométerszelvényénél, Kiskunfélegyháza térségében, a Szeged felé vezető irányban  – tájékoztatott a katasztrófavédelem. Az ütközés következtében az egyik jármű árokba borult, a másik a szalagkorlát mellett állt meg. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók megkezdték a karambolos autók áramtalanítását. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, a forgalom egy sávon halad az érintett útszakaszon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában