Pálmonostora/Frissítve/Galériával

2022.08.23. 11:35

Két autó karambolozott az 5-ös főúton, mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre

Hárman sérültek meg, amikor teherautó ütközött frontálisan egy személygépkocsival az 5-ös főúton, a csengelei elágazásnál kedd délelőtt.

baon.hu/Donka Ferenc

A személyautó sofőrjét a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül

Fotó: Donka Ferenc

Frissítés (13:47):

Helyszíni információink szerint Kiskunfélegyháza felől haladt a személyautó, amikor a vezetője elaludt, és egy enyhe kanyarban áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött a szemből érkező teherautóval. A nagy erejű ütközéstől mindkét jármű az árokba csapódott. 

A kiskunfélegyházi tűzoltók a személyautóban egyedül lévő sofőrt kiszabadították a roncsok közül, majd átadták a mentőknek. Úgy tudjuk, hogy a teherautóban ülő két személy is megsérült. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, de végül mindhárom személyt mentőautó szállította kórházba. A helyszínelés és a mentés idejére az érintett útszakaszt teljesen lezárták.

Korábban írtuk:

Kisteherautóval karambolozott egy személyautó az 5-ös főút 131-es és 132-es kilométerszelvénye között, Pálmonostora térségében, a csengelei elágazásnál – adta hírül a katasztrófavédelem. Az ütközés erejétől mindkét jármű az árokba borult. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók megkezdték egy utas kiszabadítását az egyik kocsiból. 

A rendőrség közlése szerint a balesetben többen megsérültek. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. A rendőrök az utat a szemle idejére teljes egészében lezárták. Kerülni Pálmonostora és Pusztaszer felé lehetséges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában