Verseny

2022.08.01. 12:59

Ezüstéremmel tértek haza a halasi tűzoltók a XXV. Tűzkakas Strandfoci Bajnokságról

Július utolsó hétvégéjén tizennyolc csapat, több mint száznyolcvan focistája küzdött meg egymással Pakson, az Ürgemezei Strand homokjában az országos strandfoci bajnokságon. A döntőben a komlói és kiskunhalasi csapat versengett a trófeáért. A kiskunhalasi csapat tagjai egy sportszerű küzdelem után a dobogó második fokára állhattak.

baon.hu

A kiskunhalasi csapat tagjai sportszerűen küzdöttek. Fotó: bacs.katasztrofavedelem.hu

Huszonötödik alkalommal rendezte meg a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Paksi Önkéntes Tűzoltó Sport- és Hagyományőrző Egyesület és az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület a Tűzkakas Országos Strandfoci Bajnokságot. A versenynek ismét a Paksi Ürgemezei Strand adott otthont – írja a bacs.katasztrofavedelem.hu.

A szombati selejtezőket követően vasárnap 11 óra után már egyenes kieséses rendszerben zajlottak a mérkőzések. A nyolcaddöntőkben a barcsi, miskolci, ózdi, paksi, sárbogárdi, jászberényi, kiskunhalasi és komlói csapat várta sípszót. A mindent eldöntő utolsó meccset a Kiskunhalasi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság és a Komlói Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság csapata játszotta, és a Baranya megyeiek győzelmével zárult. Harmadik helyen a Jászberényi Öregfiúk csapata, míg negyedik helyen a Sárbogári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság csapata végzett.

A különleges teljesítményeket ezúttal is díjazták, a legjobb kapusnak a kiskunhalasiak hálóőre, Borbás Roland bizonyult.

A halasi csapat tagjai: Borbás Roland, Kovács Máté, Novikov János, Szikora Tamás, Beke András, Bálind Róbert, Ropos Gergő, Orbán Balázs, Patai Gábor, Torma Barnabás , Hegyi Viktor, Vígh Mihály.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában