Kék hírek

2022.08.05. 12:27

Eredményes volt a határvadászok toborzása Jánoshalmán is

A Készenléti Rendőrség toborzói a jánoshalmi térségben élőknek tartottak tájékoztatót.

baon.hu

Sokan érdeklődtek a felvételi eljárásról és a várható szolgálati feladatokról. Fotó: police.hu

Bács-Kiskun megyében a csütörtöki napon sem tétlenkedtek a toborzó csoport tagjai. A Készenléti Rendőrség munkatársai csütörtökön Jánoshalmán jártak. A Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának közreműködésével a helyi művelődési központban fogadták a több tucatnyi érdeklődőt, akik a felvételi eljárásról és a várható szolgálati feladatokról kaptak tájékoztatást. A jelenlévők közül sokan távoztak felvételi egységcsomaggal – közölte a rendőrség.

A képzéssel kapcsolatban online IDE kattintva érdeklődhet!

Mint írják, a Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában