Frissítve / Galériával

2022.08.27. 11:14

Egy ember meghalt és nyolcan megsérültek az M5-ösön, a helyszínre két mentőhelikopter is érkezett

Egy személy életét vesztette és nyolcan megsérültek amikor egy kisbusz többször is a szalagkorlátoknak csapódott az M5-ös autópályán, Városföld határában szombaton délelőtt.

baon.hu / Donka Ferenc

Úgy tudjuk, hogy a kisbusz jobb hátsó kereke kiszakadt, ettől a belső-, majd a külső szalagkorlátnak csapódott, közben többször megpördült.

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (15.26)

A főváros felé haladt a bolgár vendégmunkásokat szállító kisbusz, amikor információnk szerint kiszakadt a jobb hátsó kereke, ettől a belső-, majd a külső szalagkorlátnak csapódott, közben többször megpördült. Úgy tudjuk, hogy a kisbuszban kilencen ültek, a hátsó ülésen lévő három nő kirepült a járműből, ők az árokba zuhantak. A balesetben egy 60 év körüli nő életét vesztette és nyolcan megsérültek, őket a mentők kórházba szállították. Az érintett szakaszon mindkét oldalon forgalmi akadály és torlódás alakult ki, mert a sztráda belső sávjába törmelék is került. A baleset miatt az M5-ös főváros felé vezető oldalán, ezt a szakaszt teljesen lezárták, emiatt hatalmas torlódás alakult ki. Úgy tudjuk, hogy a vendégmunkások Olaszországba tartottak, amikor balesetet szenvedtek.

Korábban írtuk:

A baleset szombaton 9 óra 43 perc körül történt a sztráda 98-as kilométerszelvényénél, ahol egy kisbusz többször szalagkorlátnak ütközött. Az elsődleges adatok szerint a balesetben többen is megsérültek, valamint egy ember a helyszínen meghalt – közölte a rendőrség.

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a forgalmat Kiskunfélegyháza felé, az 5-ös számú főútra terelik.

A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, a műszaki mentésbe később a kecskeméti hivatásos tűzoltók is bekapcsolódtak. A balesethez több mentő és két mentőhelikopter is érkezett – írja a katasztrófavédelem.

A rendőrség kéri a közlekedők fokozott figyelmét és türelmét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában