Kék hírek

2022.08.04. 13:41

Bácsalmáson is toborozták a határvadászokat

A Készenléti Rendőrség toborzó csoportja a bácsalmásiaknak tartott tájékoztatót.

baon.hu

A Bácsalmási Járási Hivatal hallhattak több információt a határvadászképzésről az érdeklődők. Fotó: police.hu

Folyamatos a szerződéses határvadászok toborzása Bács-Kiskun megyében. A Készenléti Rendőrség toborzó csoportja szerdán a Bácsalmási Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán fogadta az érdeklődőket. A rendőrök a környékbeli álláskeresőknek tartottak tájékoztatót a felvételi eljárásról és a várható szolgálati feladatokról. Több tucat érdeklődő vett részt az elbeszélgetésen, és sokan távoztak felvételi egységcsomaggal – közölte a rendőrség.

A képzéssel kapcsolatban online IDE kattintva olvashat!

Mint írják, a Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában