Frissítve/Galériával

2022.07.28. 07:16

Vendégmunkások szenvedtek tömegbalesetet az M5-ösön, Kecskemétnél

Először két autó karambolozott csütörtök hajnalban az M5-ös autópályán, majd több érkező jármű nekiütközött a már álló autóknak.

Donka Ferenc

Hat jármű ütközött össze az M5-ös autópályán

Fotó: Donka Ferenc

Frissítés (11:06):

A rendőrök a történtek teljes körű tisztázása érdekében további helyszínelést tartanak, ezért délelőtt lezárják a sztráda Szeged felé vezető oldalát a 91-es kilométerszelvénynél, és a forgalmat az 54-es számú főút felé terelik.

Korábban írtuk:

Helyszíni információink szerint Szeged felé haladt a kocsisor, amikor az egyik jármű a másiknak ütközött hajnalban, a sötétben, majd a mögötte érkező járművek nekiütköztek a már álló autóknak. Volt, aki az ütközéstől az árokba sodródott, egy másik kocsi a sztrádán keresztben állt meg, míg a másik utánfutója az úttest közepén felborult. Néhányan csak 150 méterre tudtak megállni, a balesetnek hat jármű volt részese. 

Ezekben összesen mintegy 20 vendégmunkás volt, de egyikük sem sérült meg. A kiérkező tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A baleset miatt jelentős torlódás alakult ki a Szeged felé vezető oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában