Galériával

2022.07.16. 07:10

Kizuhant a felborult autóból és meghalt a sofőr Izsáknál

Árokba hajtott egy személyautó szombat hajnalban az Izsák és Páhi között vezető 5301-es számú úton. A gépjármű vezetője a helyszínen szörnyethalt, két utasát a mentők súlyos sérülésekkel szállították a kecskeméti kórházba.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítés (07:20):

A baleset hajnali fél kettő tájban történt, amikor az Izsák felől Páhi irányába tartó BMW egy balra ívelő kanyarban tisztázatlan körülmények között lesodródott az útról árokba hajtott és felborult. A helyszínre három mentőautó érkezett, valamint a kiskunhalasi hivatásos és a kiskőrösi önkéntes tűzoltók.

Helyszíni információink szerint a gépkocsiban senki nem volt bekötve biztonsági övvel, a járművet vezető 30 éves zemplénagárdi férfi és egy 18 éves lány kizuhantak a járműből. A férfi a helyszínen életét vesztette, a lány többszörös láb és csigolyatörést szenvedett. A harmadik utas, egy 38 éves nő a saját lábán jutott ki a tetejére borult gépkocsiból, ő könnyebb sérüléseket szenvedett. A két utast a mentők a kecskeméti kórházba vitték.

A tűzoltók áramtalanították az autót, a mentés, a helyszínelés és a műszaki mentés miatt több órára lezárta a rendőrség az Izsákot Páhival összekötő utat.

Meg nem erősített információink szerint a balesetben elhunyt férfinak korábban bevonta a rendőrség a jogosítványát, valamint érvényes elfogatóparancs volt ellene, mert büntető-végrehajtási kellett volna vonulnia, de nem jelent meg a kijelölt intézményben.

Korábban írtuk:

Árokba hajtott egy gépkocsi az Izsákot és Páhit összekötő út 25-ös kilométerszelvényénél. A kiskunhalasi hivatásos és a kiskőrösi önkéntes tűzoltók érkeztek a helyszínre, áramtalanították a járművet, amelyben hárman utaztak. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, a beavatkozás idejére lezárták az érintett útszakaszt – írja a katasztrófavédelem.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2022. július 16-án 1 óra 30 perc körül az 5301-es számú út 25-ös kilométerénél - Izsák és Páhi között - egy személygépjármű ezidáig tisztázatlan okból lesodródott az útról és beleborult az árokba. A baleset során az autót vezető 30 éves zenplénagárdi férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autó utasai közül egy 38 éves nő súlyos, míg egy 18 éves nő könnyű sérülést szenvedett – írja a police.hu.

A rendőrök az érintett útszakaszon helyszínelnek, ezért kérjük, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek!
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában