Kék hírek

2022.06.07. 19:20

Súlyos sérüléseket szenvedett egy szennyvíztároló aknába esett munkás a bácsalmási sertéstelepen

Kedden délelőtt riasztották a tűzoltókat a Bácsalmás külterületén lévő sertéstelepre, ahol egy munkás beleesett egy szennyvíztároló aknába. A helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak – számolt be a Bácsalmás Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság közösségi oldalán.

baon.hu

Fotó: Országos Mentőszolgálat/Illusztráció

Balesethez riasztották a bácsalmási tűzoltókat kedden délelőtt. Mint ahogyan azt megtudtuk, szennyvíztároló aknába esett egy munkás a Bácsalmás külterületén lévő sertéstelepen. Az egység gerinchordágy, mentőkötél és kihúzós létrával avatkozott be. Kiemelés előtt azonban elsősegélyben részesítették a sérültet és ellátták a sebét a mentőszolgálat szakembereivel. Mint írják, a baleset során a munkás súlyos sérüléseket szenvedett. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, a rendőrség pedig biztosította a helyszínt. A Facebook-bejegyzés szerint, külön elismerést érdemelnek a telepen dolgozók a gyors helyzetfelismerésért és segítségnyújtásért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában