Galériával/Kiskőrös

2022.06.20. 13:50

Kizuhant a felborult autóból a vezetője, mentőhelikopter vitte kórházba

Teljes útzár mellett folyt a mentés hétfő délután Kiskőrös határában az 53-s főúton, ahol egy személyautó borult fel. A gépkocsit vezető nő kizuhant a járműből, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítés (17:00):

A baleset a 25-ös kilométer szelvénynél történt Kiskőrös és Akasztó között, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a jármű letért az út menti vízelvezető árokba, többször megpördült, majd onnan visszasodródott az úttestre, ahol tetejére borulva állt meg.

A balesethez két mentőautó is érkezett Kiskőrösről, valamint a kiskőrösi hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították az összetört gépkocsit.

Helyszíni információink szerint az autóban egyedül utazó nő, feltehetően nem használta a biztonsági övet, kizuhant a járműből. Úgy tudjuk, hogy súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett,  amikor stabilizálták a mentők az állapotát, a mentőhelikopterrel szállították kórházba.

A mentés, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta a rendőrség az 53-as főutat, majd félpályán rendőri irányítás mellett indult meg a forgalom. A baleset pontos körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Korábban írtuk:

Felborult egy gépkocsi az 53-as főút 25-ös kilométerszelvényénél, Kiskőrös térségében hétfőn – adta hírül a katasztrófavédelem. A járműben csak a vezetője utazott. A kiskőrösi hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is kiérkeztek a balesethez, a beavatkozást teljes útlezárás mellett végzik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában