Kék hírek

2022.06.30. 16:08

Iskolaőr tevékenységet értékelő szakmai fórumot rendeztek Kecskeméten

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya Iskolaőr tevékenységet értékelő szakmai fórumot szervezett csütörtökön.

baon.hu

Fotó: police.hu

A rendezvényt Liptai András r. ezredes, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat vezetője nyitotta meg. Előadásában hangsúlyt kapott a megyére vonatkozó jövőbeni, 2022/2023-as oktatási-nevelési évre vonatkozó létszámfejlesztés – közölte rendőrség.

Ezt követően Váróczi-Bakos Rita és Pestiné Zélity Brigitta címzetes rendőr őrnagynők, megyei koordinátorok beszámoltak az iskolaőr szervezet működésének, az iskolaőr tevékenység ellenőrzésének tapasztalatairól, valamint az iskolaőr munkavállalók képzésének tárgy időszakban felmerült eredményeiről.

A meghívottak részéről A Klebersberg Központ fenntartásában működő intézmények visszajelzései az iskolaőr tevékenységgel kapcsolatban címmel  a Kecskeméti Tankerületi Központ megbízott szakmai vezetője, Pálfi Tamás tartott előadást.

A Kecskeméti Szakképzési Centrum fenntartásában működő intézmények iskolaőr tevékenységre vonatkozó tapasztalatairól és visszajelzéseiről Ignácz Bence, a Kecskeméti Szakképzési Centrum főigazgatója ismertette több témakört felölelő összefoglalóját.

Az Iskolaőr Programban részvevő intézmények képviseletében Dinnyés-Kis Zsuzsanna, a Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola igazgatója számolt be az iskolaőr tevékenység mindennapok során érvényesüléséről, a diákok és tantestület számára nyújtott előnyeiről.

Az esemény programja az érintett oktatási intézmények és az iskolaőri programban dolgozó szakemberek tapasztalatcseréjére épült.

A fórumot a kölcsönös együttműködés és a közös munka hatékonyságának célkitűzésére vonatkozó gondolataival a főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának vezetője, dr. Argalás Csilla r. alezredes zárta.

Az iskolaőr jelentkezési feltételeiről IDE kattintva olvashat!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában