Kék hír

2022.06.21. 15:25

Felvette a biztonsági kamera a kalocsai rongálókat

Négy fiatal fiút örökített meg az Érsekkert egyik biztonsági kamerája, miközben vasárnap délután összetörték a szabadtéri színpad nézőterének több, kültéri, rögzített székét – írta közleményben a park karbantartásáért felelős Kalocsai Vagyonhasznosítási és Könyvvezető Nonprofit Kft.

Gábor János

Fotó: Kalocsai Vagyonhasznosítási Kft.

Az önkormányzati cég jelezte: megteszi a lépéseket azért, hogy az elkövetők megkapják büntetésüket, egyben arra kérik a szülőket, hogy tartsák vissza a gyerekeiket a hasonló viselkedéstől, mert a vakáció alatt egyre jellemzőbbek a hasonló esetek.

A Kalocsa Vagyon Kft-nek bevallottan egyre több problémája akad a rongálókkal, annak ellenére is, hogy egy ideje csak nyitvatartási idő szerint látogatható a minden oldalról körbekerített Érsekkert, és éjszakára bezárják a kapukat, sőt, őröket is alkalmaznak, akik rendszeres időközönként bejárják a területet. A közlemény megjegyzi: éppen a hasonló esetek miatt nincs folyamatosan nyitva a vizesblokk épülete (pedig a közelben játszótér működik), hiszen ott még nagyobb károkat okozhatnak a vandálok.

Forrás: Kalocsai Vagyonhasznosítási Kft.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában