Ítélethirdetés

2022.06.10. 14:55

Felfüggesztett börtönre ítélték a riasztó fegyverrel lövöldöző nagykőrösi férfit

A Kiskunfélegyházi Járásbíróság gyorsított eljárás keretében 6 hónap – végrehajtásában 2 év próbaidőre felfüggesztett – börtönre ítélt egy 24 éves nagykőrösi férfit, akit garázdaság miatt állított bíróság elé a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség.

Baon.hu

Fotó: shutterstock.com/illusztráció

A férfi 2022. március 13. napján éjszaka egy ismerőse társaságában Kiskunfélegyházára utazott azért, hogy ismerőse egy hangfalat adjon el. A találkozó helyszíne egy áruház parkolója volt, ahová a hangfalat megvenni szándékozó férfi barátai társaságában érkezett meg. Az üzlet nem jött létre, mivel a felek nem tudtak megegyezni – írja a bírosag.hu. 

A vádlott férfi ismerőse egy haragosát felismerte, ezért a vádlottal együtt elhajtottak a helyszínről. A vádlott attól való félelmében, hogy a másik társaság utánuk indul, a gépkocsi kesztyűtartójából kivett egy gázriasztó pisztolyt és azzal a lehúzott jobb első ablakon hat lövést adott le vaktában. A fegyver a vádlott barátjáé volt, aki annak használatáról előzetesen nem tudott, arra engedélyt nem adott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában