Galériával

2022.06.03. 12:05

Élve találták meg az eltűnt halasi asszonyt

Pirtó Észak-nyugati részén kezdték meg a keresést. Rendőrségi helikopterrel is kutatták.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítve (16.57):

Helyszíni információink szerint az idős hölgyet egy bokros-cserjés területen találta meg egy kutyás rendőr. Információink szerint az asszony a körülményekhez képest jó állapotban volt. A megtalálói egy terepjáróval a legközelebbi műútig szállították, ahol a már ott várakozó mentőknek átadták, akik az elsődleges vizsgálást és ellátást követően a kiskunhalasi kórházba szállították.

(16.13):

Péntek délután érkezett a hír, hogy a Pirtón eltűnt idős asszonyt a kutató- és mentőcsoportok tagjai megtalálták. Információink szerint, a hölgy él. A megtalálás körülményeire vonatkozóan egyelőre nincsenek részletes információink. 

Korábban írtuk:

Mint arról korábban beszámoltunk, az eltűnt asszony 2022. június 2-án délelőtt az egyik helyi boltba indult kerékpárral otthonából, azonban nem ért oda és tartózkodási helye azóta is ismeretlen. Az asszony életjelet nem ad magáról, és a felkutatására tett intézkedések sem vezettek eredményre.

Helyszíni információk szerint a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság rendőrei, a Készenléti Rendőrség egységei, a Kiskunhalasi Hivatásos Tűzoltóság tűzoltói, illetve a Tüzes Kunok Járási Mentőcsapat önkéntes tagjai és a halasi mezőrök több mint félszázan keresik az eltűnt Hanák Lászlónét Pirtó Észak-nyugati, erdős, nehezen járható részén. Meg nem erősített információink szerint az idős hölgy kerékpárját ezen a helyen találták meg.

Több kutatócsoportot több irányba keresi az eltűnt asszonyt. A kutatásba egy rendőrségi helikopter is bekapcsolódott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában