Verseny

2022.06.15. 11:58

A bajai tűzoltók végeztek az élen

A Belügyi Rendvédelmi Sárkányhajó Magyar Kupát Újpesten rendeztek meg a napokban. A versenyen a bajai tűzoltók is részt vettek és nem tértek haza üres kézzel.

Tapodi Kálmán

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

Az országból húsz csapat nevezett a tizenharmadik Belügyi Rendvédelmi Sárkányhajó Magyar Kupára, amelyet az újpesti Duna-öbölben tartottak. A katasztrófavédelem mellett a társszervek is indítottak hajókat a versenyen. A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot­ a bajai­ tűzoltók­ Speed Dragons ­nevű csapata ­képviselte, amely tagjai ­immár tizedik ­alkalommal indultak és ­álltak a dobogóra. A nyílt kategóriá­ban ­ezúttal is első helyen végeztek­. 

A most megszerzett első helyezés a hetedik aranyérmet jelentette a csapat számára, ezen kívül egy ezüst- és két bronzérem jelzi a Speed Dragons sikersorozatát. 

A győztes csapat tagjai: Juhász Patrícia (dob), evezősök: Márton Mihály, Cselinácz János, Göbl Máté, Gyulánszky Milán, Gagyi Norbert, Karaszi Kristóf, Herczel András, Peity Gavrán Zoltán, Fekete Attila, Vida Péter, Agócs Sándor, Horváth Richárd, Németh Miklós, Oros Gábor, Holczer László, Talabér ­Zoltán, Tóth Imre és Husti Krisztián. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában