Elképesztő képsorok / Galériával

2022.05.06. 07:26

Videó: Így mentették civilek a Kecskemétnél kigyulladt kisteherautó sofőrjét

Csütörtökön reggel felborult és kigyulladt egy autókat szállító kisteherautó az M5-ös autópályán. A jármű sofőrjét civilek mentették ki a fülkéből.

baon.hu

Képünk csütörtökön készült, amikor kigyulladt egy autószállító kisteherautó az M5-ösön, Kecskemétnél. Fotó: Donka Ferenc

Az RC Pannonhalma 2020 nevű Facebook-oldalon tettek közzé egy videót, melyen az látható, hogy egy felborult és kigyulladt kisteherautó sofőrjét civilek mentik ki a vezetőfülkéből.

Mint arról beszámoltunk, csütörtökön reggel felborult, majd kigyulladt egy autószállító kisteherautó az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Kecskemét térségében, a 88-as kilométernél. Az RC Pannonhalma 2020 nevű Facebook-oldalon közzétett videóban látszik, hogy elsőként civilek siettek a pórul járt sofőr segítségére. A felborult jármű egy közlekedési táblának csapódott, az elhajolt fémlemez pedig elzárta a vezetőfülkében rekedt sofőr menekülési útját. A balesetet látó autósok megálltak, felmásztak az akkor már lángoló jármű vezetőfülkéjére és elhajlították a táblát annyira, hogy a fülkében rekedt sofőr ki tudjon mászni. A videón az is látszik, hogy porral oltóval megpróbálják megfékezni a lángokat, ám ez csak a helyszínre riasztott kecskeméti tűzoltóknak sikerült, akik habosított vízsugárral fékezték meg a tüzet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában