Frissítve/Galériával

2022.05.19. 07:52

Trélert húzó kisteherautó borult fel az M5-ös autópályán

Ketten sérültek meg, amikor egy kisteherautó és a tréleren szállított személyautója felborult csütörtök reggel az M5-ös autópályán, Szeged határában.

baon.hu/Donka Ferenc

A személyautót szállító tréler a kisteherautóval együtt felborult Fotó: Donka Ferenc

Frissítés (08:18):

Információink szerint Szerbiába tartott a kisteherautó, amikor eddig ismeretlen ok miatt irányíthatatlanná vált, a külső szalagkorlátnak ütközött, majd a vontatott trélerrel együtt felborult, amin egy személyautó volt. Információnk szerint a járműben ülő két férfit a mentők kórházba szállították. A baleset miatt teljesen lezárták az M5-ös érintett szakaszát, a forgalmat Szegednél elterelték, és a balesetnél álló kocsikat a belső sávban továbbengedték. A kiérkező tűzoltók a kisteherautót áramtalanították, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Korábban írtuk:

A rendőrség közlése szerint a baleset csütörtökön valamivel 6 óra után történt a sztráda 162-es kilométerszelvényében Szeged közelében. A rendelkezésre álló adatok szerint két gépjármű összeütközött, aminek következtében az egyik felborult. A balesetben nem sérült meg senki. 

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az autópálya érintett szakaszán teljes az útlezárás. A rendőrök a forgalmat Domaszék és az M43-as autópálya irányába terelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában