Frissítve/Galériával

2022.05.28. 11:50

Összeütközött két autó Ágasegyháza és Kecskemét között

Az egyik autó fának ütközött a karambol következtében, a sofőrje megsérült.

baon.hu/Donka Ferenc

Az egyik jármű fának csapódott Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (12:55):

Információnk szerint Kecskemét felé haladt egy autó, amikor a mögötte érkező másik jármű előzés közben az oldalának ütközött, majd vezetője félrerántotta kormányt, letért az útról, és egy fának csapódott. A fának ütköző autóban ülő nőt a mentők kórházba szállították. A másik gépkocsi az út szélén állt meg, a benne ülő férfi és nő, valamint egy kiskorú gyermek nem sérültek meg. A műszaki mentéshez a kerekegyházi tűzoltók vonultak, a helyszínen félpályás útzár volt érvényben. A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Korábban írtuk:

Összeütközött két személyautó az Ágasegyháza és Kecskemét közötti útszakaszon szombat délelőtt – tájékoztatott a katasztrófavédelem. A baleset következtében az egyik jármű egy fának ütközött. A balesethez műszaki mentés céljából a kerekegyházi önkormányzati tűzoltók vonultak ki. A műszaki mentési munkálatok ideje alatt a helyszínen félpályán halad a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában