Galériával

2022.05.25. 17:28

Álló kamionba csapódott bele egy autó az M5-ösön Kecskemétnél

Négyen súlyosan megsérültek, amikor egy személyautó a leállósávban lévő álló kamionba csapódott az M5-ös autópályán Kecskemétnél.

Donka Ferenc

Fotó: Donka Ferenc

Frissítés (19:40):

A főváros felől haladt a személyautó, amikor eddig ismeretlen okból letért a leállósávba, ahol a – defekt miatt álló – kamion hátuljának csapódott. Információnk szerint az autóban négy férfi ült, mindannyian súlyosan megsérültek, amikor a kocsi a kamion alá szorult. A helyszínre két mentőhelikopter is érkezett, úgy tudjuk, hogy kettő személyt szállított el, míg a másik két férfit mentőautó vitte kórházba. A kamion vezetője nem sérült meg, de láthatóan sokkolta a súlyos baleset, és ő értesítette a mentőket is. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére időszakosan teljes útzár volt érvényben az M5-ös érintett szakaszán.

Korábban írtuk:

Nyerges vontatónak ütközött egy személyautó az M5-ös autópálya 81-es kilométerszelvényénél, Kecskemét térségében, a Szeged felé vezető irányban. A kecskeméti hivatásos tűzoltók és a társhatóságok már a helyszínen tartózkodnak, az egységek feszítővágóval kezdték meg a beavatkozást – írja a katasztrófavédelem

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában