Frissítés/Galériával

2022.05.31. 17:43

Mentőhelikoptert riasztottak: motoros és autó karambolozott Kiskunhalason

A Jókai utcában történt a baleset kedd délután. A motoros életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Pozsgai Ákos/baon.hu

Életveszélyesen megsérült motoros, amikor félfrontálisan ütközött egy autóval Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítés (20:19):

Helyszíni információink szerint a Volkswagen személyautót vezető hölgy a Jókai utcán kanyarodott balra, az otthonuk kapubejárója felé, amikor szemből nagy sebességgel érkezett a Kőrösi út felől a Suzuki motor, ami nekiütközött az autónak. Információink szerint az ütközés következtében a motoros az út menti árokba repült, súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Őt mentőhelikopterrel szállították a kecskeméti kórházba. Az autó vezetőjének az ijedtségen kívül nem esett baja. A baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai szakértő bevonásával vizsgálják.

Korábban írtuk:

Motorkerékpár és személyautó ütközött össze Kiskunhalason, a Jókai utcában kedd délután – írja a katasztrófavédelem. Műszaki mentés céljából a város hivatásos tűzoltóit riasztották. A helyszínre érkeztek a mentők is. Az érintett utcát teljes szélességében lezárták.

Helyszíni információnk szerint félfrontálisan ütközött a motoros és egy Volkswagen személyautó, a motoros súlyosan megsérült. A helyszínre három mentőautót és egy mentőhelikoptert is riasztottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában