Baleset

2022.05.20. 17:22

Gázolás az 5-ös főúton, Lajosmizsén: egy hetven éves asszony vesztette életét

Baleset történt Lajosmizsénél, elgázoltak egy gyalogost.

baon.hu

Fotó: police.hu

Frissítés (18:45):

Lajosmizse belterületén, a Dózsa György úton közlekedett személygépkocsival egy 51 éves asszony pénteken 16 óra 25 perckor, amikor eddig tisztázatlan körülmények között jobb oldalra lehajtott, és ott szemből nekiütközött az ott várakozó személygépkocsinak. Ez utóbbi jármű  mögött egy 70 éves helybéli asszony állt, aki az ütközés következtében elesett, és az autó alá került. Az idős hölgy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítását követően elhunyt – közölte a rendőrség.

Korábban írtuk:

Parkoló autóba bepakoló embert ütöttek el az 5-ös főúton, Lajosmizsén a Dózsa György úti szakaszán, a Görgey Artúr utca közelében péntek délután. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt az ott tartózkodók kiemelték az elgázolt embert a jármű alól. Az egység áramtalanította a gázoló autót. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, a forgalom a leállósávban halad, irányítás mellett – közölte a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában