Ítélethirdetés

2022.05.12. 08:43

Futball mérkőzés után bántalmazta a játékvezetőket a kiskőrösi férfi

A Kiskőrösi Járásbíróság tárgyalás kitűzése nélkül (büntetővégzésben) 6 hónap – végrehajtásában 1 év próbaidőre felfüggesztett – börtönt és 1 év MLSZ rendezvénytől eltiltást szabott ki egy 44 éves kiskőrösi férfivel szemben, akit garázdasággal és testi sértéssel vádolt a Kiskőrösi Járási Ügyészség.

Baon.hu

Fotó: shutterstock.com/illusztráció

A férfi 2021. augusztus 7-én a Kiskőrösi LC-Dabas Gyón FC Magyar Kupa labdarúgó mérkőzés során – néhány szurkolóval egyetemben – szidalmazta a játékvezetőt és asszisztenseit, majd a mérkőzést követően a játékoskijáró közelében ismeretlen társával megtámadta az egyik asszisztenst, akinek a mezét rángatta, később pedig fejen ütötte. Ekkor a játékvezető felszólította, hogy hagyja ezt abba, mire a férfi őt nyakon ütötte, a másik asszisztenst pedig az ismeretlenül maradt társa combon rúgta. Ezt követően a játékvezetői hármas bemenekült az öltözőbe – írja a Kecskeméti Törvényszék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában