Kék hírek

2022.05.06. 14:24

A légtérben és a szárazföldön is ellenőriztek a kunszentmiklósi rendőrök

A kunszentmiklósi rendőrök helikopterből és több szolgálati autóból figyelve ellenőrizték és vigyázták a településeiket és azok környékén lévő tanyás területeket.

baon.hu

Fotó: police.hu

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársai csütörtökön 8 óra és 16 óra között fokozott ellenőrzést tartottak a Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Légirendészeti Szolgálat által biztosított rendőrségi helikopter közreműködésével – írja a police.hu. Ennek során a szolgálatban lévő állomány a kapitányság illetékességi területén lévő tanyás és erdős területeken a közbiztonság javítását célzó feladatokat hajtott végre. Többek között bűnmegelőzési kiadványt is adtak a peremvidéken élők számára, amely fontos vagyon- és áldozatvédelmi tanácsokat, hasznos információkat tartalmazott.

Az ellenőrzést 8 szolgálati gépkocsival és egy helikopterrel 19 rendőr – polgárőrökkel együttműködve – hajtotta végre.

Ezen felül az egyenruhások ellenőrizték valamennyi Kunszentmiklós csatornás és Tass Duna-parti horgászható területét, ahol az engedéllyel horgászók üdvözölték a helikopteres rendőröket.

Az akció kiterjedt a közlekedők és a közlekedési szabályok betartásának ellenőrzésére, az ittas vagy engedély nélkül vezetők kiszűrésére.

A célzott ellenőrzés eredményeként 74 járművezető alkoholszondás ellenőrzését hajtották végre a rendőrök, és 18 személlyel szemben intézkedtek, akik nem használtak biztonsági övet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában