Frissítve/Galériával

2022.04.27. 09:13

Tragédia Félegyházán: halálra gázolt egy kamion egy kislányt

Egy 14 éves kislány a szerda reggeli baleset áldozata.

baon.hu

A mentősök hosszú ideig próbálták újraéleszteni a 14 éves kislányt Fotó: Donka Ferenc

Frissítés (11:25):

A Bajcsy-Zsilinszky utcán haladt a kamion, amikor – eddig ismeretlen okból – elütötte a Csongrádi út kereszteződésében a kerékpárral közlekedő kislányt. A kiérkező mentők hosszú ideig próbálták újraéleszteni a gyermeket, de a 14 éves kislány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A kamion vezetője azt mondta, hogy egyáltalán nem látta a kerékpáros gyermeket, valószínű a jármű takarásában hajtott elé. A sofőrt sokkolta a baleset, ezért mentőt hívtak hozzá. A gázolás pontos körülményeit a rendőrség még tovább vizsgálja. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás volt érvényben.

Korábban írtuk:

A rendőrség közlése szerint szerint szerdán 7 óra 30 perc körül Kiskunfélegyháza belterületén, a Bajcsy-Zsilinszky utca és a Csongrádi út kereszteződésében egy kamionos elütött egy kerékpárral közlekedő kislányt. A mentőszolgálat munkatársai hosszasan próbálták újraéleszteni a gyermeket, ám ő a baleset során olyan sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Az érintett útszakaszon a szemle ideje alatt forgalomkorlátozásra kell számítani, kerülni a környező utcákban lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában