Frissítve / Galériával

2022.04.29. 18:36

Súlyoson megsérült egy motoros az 51-es főúton történt balesetben

Baja és Bátmonostor között történt a baleset péntek este. Úgy tudjuk egy fiatal férfi súlyosan megsérült a balesetben.

baon.hu / Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

Fotó:

Frissítve (21.58):

Helyszíni információink szerint, egy 21 éves fiatal férfi ült a motoron, aki az ütközéstől több 10 métert repült az aszfalton és súlyosan megsérültek a végtagjai.

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

(20.34):

A baleset során a motoros az elsődleges adatok szerint súlyos sérüléseket szenvedett, őt mentőhelikopterrel vitték kórházba – tudtuk meg a rendőrségi közleményből.

A helyszínelés és műszaki mentés idejére teljes szélességében le van zárva a balesettel érintett útszakasz, a rendőrök a forgalmat a párhuzamos útra terelik. 

Korábban írtuk:

Összeütközött egy személygépkocsi és egy motorkerékpár az 51-es főút Baja és Bátmonostor közötti szakaszán, a 166. kilométer közelében. A motorkerékpár kigyulladt, a lángokat eloltották a bajai hivatásos tűzoltók. Az egység áramtalanította a gépkocsit. A baleset helyszínére mentőhelikopter érkezik. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – közölte a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában