Videóval

2022.04.21. 12:05

Lecsaptak a bajai rendőrök: újabb drogkereskedő csuklóján kattant a bilincs

A bajai rendőrök elfogtak egy 52 éves mohácsi férfit bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett miatt, aki feltehetőleg tagja egy dílerekből álló bajai bandának.

baon.hu

Fotó: police.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, a Bajai Rendőrkapitányság bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett miatt folytat eljárást. A nyomozás során több személyt letartóztattak egy összehangolt rendőri akció eredményeként 2021. november 25-én a rendőrök. A gyanú szerint a banda tagjai kábítószer beszerzésével és értékesítésével foglalkoztak, és az ezzel járó feladatokat egymás között felosztva, előzetes megállapodás alapján végezték.

Az ügyben felmerülő újabb adatok és információk alapján a bajai nyomozók – a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaival együttműködve – elfogtak egy újabb dílert 2022. április 20-án reggel – írja a police.hu. A férfi mohácsi otthonában tartózkodott, amikor a rendőrök lecsaptak. A nyomozók úgy sejtik, hogy a gyanúsított rendszeresen ellátta kábítószerrel a bajai kábítószer-kereskedő bandát. A lakásában tartott kutatás során kábítószer gyanús anyagot, fecskendőket, fegyvert és lövedékeket találtak és foglaltak le a rendőrök.

Az 52 éves mohácsi férfit előállították, és bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettének elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Őrizetbe vételét követően a nyomozók kezdeményezték letartóztatásának indítványozását.    

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában