Kiskunfélegyháza

2022.03.13. 09:30

Rosszul végződött fuvar: a taxin vezette le a dühét az ittas utas

Garázdaság és rongálás miatt folytattak eljárást egy 24 éves férfival szemben, aki egy taxin vezette le dühét.

baon.hu

Fotó: police.hu

Feljelentést tett egy taxisofőr tavaly decemberben a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányságon, mivel egy utas megrongálta a kocsija ajtaját – közölte a rendőrség. A sértettet elmondása szerint a település széléről kértek fuvart az egyik este. Amikor odaért a megadott címre, egy ittas társaság szállt be a kocsijába. Pár kilométer megtétele után az anyósülésen ülő férfi kötözködni kezdett a sofőrrel: megjegyzéseket tett a vezetési stílusára. A férfi megelégelte a hangvételt, és megkérte a bandát, hogy szálljon ki a kocsiból. Az elől utazó ezt zokon vette, és miután kiszállt, többször megrúgta a kocsi ajtaját. Az autóban 120 ezer forint kárt okozott az indulatos utas.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság nyomozói hamar a rongáló nyomára bukkantak. A 24 éves férfival szemben garázdaság és rongálás vétség miatt folytattak eljárást, amit a napokban befejeztek, és az iratokat megküldték az ügyészség részére.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában