Vádemelési javaslat

2022.03.25. 07:54

Lezárt akta: hívatlanul járt a szomszédba borozni egy akasztói férfi

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai vádemelést javasolnak egy férfi ellen, aki több alkalommal is átment a szomszédja melléképületébe italozni, bár erről a tulajdonost elfelejtette értesíteni.

baon.hu

Fotó: police.hu

Egy 73 éves akasztói lakos tett feljelentést hétfőn a Kiskőrösi Rendőrkapitányságon a szomszédja ellen, akit azon kapott rajta, hogy bemászott a portájára, bement a hátsó melléképületbe, és onnan elemelt egy üveg bort – írja a police.hu. A nyári konyhának használt épületbe igyekezett a bejelentő felesége, ám a mindig nyitott ajtót először hiába rángatta, nem akart engedni. Aztán mégis kinyílt, és az asszonnyal a szomszédban lakó férfi nézett farkasszemet, miközben a hóna alatt egy üveg bort rejtegetett.

A sértett elnézte volna a szomszédja eltévelyedését, azonban az utóbbi időben több dolog is eltűnt az épületből, így jobbnak látta megtenni a feljelentést. A rendőrök lopás vétsége miatt kihallgatták a 71 éves bortolvajt, aki elmondta, hogy bizony az elmúlt időszakban körülbelül 5 alkalommal járt a szomszédnál. Minden esetben egy-egy üveg bort emelt el, amit titokban fogyasztott el. Méghozzá azért, mert a felesége nem szereti, ha alkoholt fogyaszt, ezért otthonra nem is vesz neki.

A nyomozók az ügyet lezárták, és az iratokat megküldték a járási ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában