Speedmarathon

2022.03.26. 09:23

Közel harmincnégyezer autót ellenőriztek a rendőrök a traffipaxrazzia során Bács-Kiskunban

Hetvenkét helyszínen ellenőriztek 24 óra alatt a Bács-Kiskun megyei rendőrök.

baon.hu

Fotó: police.hu

Mint ismeretes, az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a ROADPOL  kezdeményezéséhez csatlakozva 24 órás sebességellenőrzést hajtott végre, amelyhez a rendőrség is csatlakozott – tájékoztatott a rendőrség.

A Bács-Kiskun megyei rendőrök 2022. március 24-én 6 óra és március 25-én 6 óra között összesen 72 helyszínen végeztek sebességellenőrzést.

Az előző év kedvező tapasztalatai után a rendőrség a helyszínek kiválasztásában idén is bevonta a lakosságot, akik javaslatait figyelembe véve határozták meg a sebességmérő berendezések felállítási helyeit.

 

A 24 órás ellenőrzés ideje alatt Bács-Kiskun megyében 25 egyenruhás 72 helyszínen 33.815 járművet ellenőrzött, amely során 385 esetben állapítottak meg sebességtúllépést.

 

A gyorshajtás a közlekedési balesetek egyik legfőbb oka. A rendőrség azt kéri a járművezetőktől, hogy az év valamennyi napján tartsák be a szabályokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában