Kitüntetés

2022.03.12. 10:12

Elismeréseket vehettek át a Bács-Kiskun megyei rendőrök

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vezetője ünnepi állománygyűlésen adta át a jutalmakat a megyei munkatársaknak.

baon.hu

Fotó: police.hu

Március 15-e alkalmából – szolgálati feladatai kiemelkedő teljesítéséért – Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetésben részesült András István r. ezredes, rendőrségi főtanácsos, a Bajai Rendőrkapitányság vezetője – írja a police.hu.

A rendőrség állományában végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként Magyarország Belügyminisztere tanácsosi címet adományozott Kőhalmi Csaba r. alezredesnek, a Hercegszántói Határrendészeti Kirendeltség vezetőjének.

Ferenczi József ny. r. főhadnagyot – a Bajai Rendőrkapitányság volt alosztályvezetőjét – az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője nyugállományú rendőr századossá léptette elő.

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője hat rendőrt soron kívül előléptetett, illetve hárman pénzjutalomban részesültek.  

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vezetőjének ünnepi parancsa alapján elismerést és pénzjutalmat további tizenheten vehettek át.

A rendőrök az elismeréseket a központi ünnepségeken, valamint a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányágon megrendezett ünnepi állománygyűlésen vehették át. Dávid Károly rendőr dandártábornok, megyei főkapitány mindenkinek gratulált a kiemelkedő helytállásért, sok sikert kívánva a további munkához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában