Lezárt akta

2022.03.09. 08:39

Bozótvágó késsel akarta rendezni a nézeteltérést a halasi férfi

Kis híján levágta haragosa egyik fülét egy 36 éves kiskunhalasi lakos. A rendőrök vetettek véget az elfajult vitának.

Baon.hu

Fotó: police.hu

Segélykiáltást hallottak a település egyik utcájából tavaly május elején a kiskunhalasi körzeti megbízottak. A helyszínre érve három egymással ordibáló férfit találtak, közülük egynek vérzett a feje. A rendőrök számára hamar világossá vált, hogy az egymás szomszédságában lakók között konfliktus alakult ki. A nézeteltérést az utcán kívánták rendezni. Egyikük egy bozótvágó kést is magával vitt a csetepatéra, amivel a vita hevében megvágta szomszédja bal fülét és fejét. A sebesült egy karót vett magához védekezésképpen, azonban a járőrök szemfülességének köszönhetően azt már nem tudta használni. A sérülthöz mentőt hívtak, a másik két felet pedig kihallgatták – írja a police.hu.

 

A 36 éves támadó gyanúsítotti kihallgatásán elmondta, hogy már nagyon bánja tettét. A kiskunhalasi nyomozók súlyos testi sértés bűntett kísérletének gyanúja miatt folytattak eljárást a férfival szemben. Az ügy vizsgálatát a napokban befejeztek, és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészség részére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában