Körözés

2022.03.24. 13:57

A legkeresettebb bűnözők között tartják számon a fülöpjakabi férfit

Évek óta hiába keresi a rendőrség a 51 éves fülöpjakabi Orbán Istvánt, akinek nagyon sok van a rovásán. Nemzetközi elfogatóparancsot is kiadtak már ellene.

baon.hu

Több elfogatóparancs is érvényben van a most 51 éves Orbán István ellen. A férfit korábban költségvetési csalás miatt ítélte el a bíróság, ám szabadságvesztésének letöltését nem kezdte meg, 2017-ben eltűnt a hatóságok elől. A férfit azóta már bírósági végrehajtás akadályozása miatt is körözik, Európai és nemzetközi elfogatóparancs is érvényben van vele szemben.

A férfi legutóbbi ismert lakhelye Fülöpjakab – tudtuk meg a rendőrségtől. Orbán Istvánt az 50 legkeresettebb magyar bűnöző között tartják számon.

Aki bármit tud a férfi tartózkodási helyéről, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon. A  névtelenség megőrzése mellett tehető bejelentés a telefontanú 06-80/555-111 zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén is.

Fotó: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában