Lopás

2022.02.08. 14:23

Szinte azonnal fülön csípték a halott ismerősükhöz betörő két miskei férfit

A kalocsai rendőrök pár perc alatt a helyszínre értek, majd elfogtak egy 58 éves és 35 éves férfit, amint éppen kirámolták egy nemrégiben elhalálozott ismerősük udvarát.

baon.hu

Forrás: police.hu

Az egyik kalocsai kocsmában találkozott tegnap előtt két miskei férfi, akik iszogatás közben megbeszélték, hogy betörnek egy nemrég elhunyt ismerősükhöz. A kiszemelt házhoz gyalog érkeztek, majd bemásztak annak kerítésén - olvasható a rendőrségi közleményben.

Az udvaron fém hulladékokat találtak, amiket egy zsákba kezdtek gyűjteni. A rámolásra felébredt az alvó özvegy, azonban nem mert kimenni a házból, ezért egy ismerősét hívta segítségül. A bajbajutotthoz érkező férfi egy zseblámpával pásztázta végig az udvart, majd meglátta a tolvajokat, akik egy gépjármű mellett bújtak meg. Ekkor értesítették a rendőröket, akik pár perc elteltével ki is értek a helyszínre. A két férfit elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki lopás miatt.

A duó 35 éves tagjának nem ez volt az első ilyen esete: tavaly novemberben egy telephely raktárhelyiségébe ment be. Innen szerszámokat, akkumulátortöltőt és egy benzinmotoros fűkaszát lopott. A Kalocsai Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették a férfit és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.  

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában